Έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στη Σλοβακία είναι ο Ατρόμητος αφού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη MOL Arena η τελευταία προπόνηση πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα μας και τη Ντουνάισκα Στρέντα.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε και τους 21 παίκτες της αποστολής να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση και να είναι έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20.30 τοπική ώρα (21.30 Ελλάδας).

Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στην οποία συμμετείχαν ο προπονητής μας Γιάννης Αναστασίου και ο Σπύρος Ρισβάνης.

press dunajska atro mitos

Τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου: «Ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι αυτή την περίοδο είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες. Για μας είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει στο 100%».

Η σύντομη τοποθέτηση του Σπύρου Ρισβάνη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, στόχος μας είναι η πορεία στην Ευρώπη».