«Ο Ατρόμητος θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη μετεγγραφή του Τσαρλς Ιτάνζ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας με γαλλικό διαβατήριο βρέθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος κι εμφανώς συγκινημένος υπέγραψε τη μετακίνηση του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Αμέσως μετά δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας μας τα εξής: «Θέλω να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό, στον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο, στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε όλους τους συμπαίκτες και προπονητές μου, καθώς και στους φιλάθλους του Ατρόμητου που τους αγάπησα και με αγάπησαν.

Έζησα δύο υπέροχα χρόνια στο Περιστέρι από τα ομορφότερα της καριέρας μου. Αγωνίστηκα σε δύο τελικούς κυπέλλου Ελλάδας κι εφέτος στα play offs του Γιούροπα Λιγκ, δέθηκα με την ομάδα και με τον κόσμο της. Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και με την ευχή ο Ατρόμητος να ζήσει ακόμη μεγαλύτερες χαρές γιατί το αξίζει.

Ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα κι έπρεπε να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου από την στιγμή που το ερχόμενο καλοκαίρι θα ήμουν ελεύθερος. Ο Ατρόμητος θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου».