Η ΠΑΕ Ατρόμητος κορυφώνει τις πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το κοινωνικό της πρόσωπο.

Μέρες γιορτών, μέρες αγάπης, μέρες αλληλεγγύης!. Η ΠΑΕ Ατρόμητος κορυφώνει τις πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν (για μια ακόμη φορά) το κοινωνικό της πρόσωπο κι ενόψει της αυριανής της επίσκεψης στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Περιστερίου ετοίμασε τα δικά της μελομακάρονα για να τα προσφέρει σε μια συμβολική κίνηση συμπαράστασης στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη!.

Η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Κάτια Κοξένογλου και η Υπεύθυνη Γραμματείας Χριστίνα Μοσχονά αποχωρίστηκαν σήμερα το πρωί για λίγο τις καθημερινές υποχρεώσεις τους στο γραφείο. Έβαλαν την ποδιά κι έφτιαξαν μελομακάρονα made in… Atromitos τα οποία θα δώσουν με όλη τους την αγάπη στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Περιστερίου «Από Καρδιάς» μαζί με τις 500 γαλοπούλες που προσφέρει στις ευπαθείς ομάδες της πόλης η ομάδα μας.

Η συνταγή για τα μελομακάρονα μπορεί να είναι απλή, όμως για την παρασκευή τους ήταν απαραίτητη η παρουσία του chef του αθλητικού κέντρου Θανάση Κοντολάτη και της μαγείρισσας Άρτεμις Τάρταρη. Και του χρόνου!

Η επίσκεψη της ομάδας μας στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο« θα γίνει αύριο στις 11.00 και το ποδοσφαιρικό τμήμα θα εκπροσωπήσουν οι: Βαγγέλης Νάστος, Τάσος Καραμάνος, Θανάσης Καραγκούνης, Σωκράτης Φυτανίδης και Κώστας Γιαννούλης.