Σπουδαία νίκη (1-3) για την ομάδα μας στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, πανηγυρίζοντας το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο τη φετινή σεζόν.

Μια πολύ μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη πανηγύρισε η ομάδα μας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, επικρατώντας με σκορ 1-3.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 18’ για τους γηπεδούχους, με τον Τσιντώτα να αποκρούει σε κόρνερ του σουτ του Σουλεϊμάνοφ, σε μια φάση όμως που άρχισε ξεκάθαρα από θέση οφσάιντ. Η πραγματικά πρώτη σπουδαία στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 21’, όταν Ασεβέδο και Έντερ έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Αγκιμπού άνοιξε την αντεπίθεση με μια κάθετη στον Ρομπάιγ, αλλά ο Γάλλος αστόχησε στο τετ-α-τετ.

Το σκορ άνοιξε στο 25’, όταν Ντε Μποκ και Καμαρά συνδυάστηκαν άψογα, ο πρώτος με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Ρομπάιγ και ο Γάλλος με ωραία ασίστ βρήκε τον Φριντζόνσον, που από κοντά νίκησε τον Κουέστα για το 0-1.

Η ισοφάριση προέκυψε από μια φάση στο 35’. Ο Κούντε ανατράπηκε στην προσπάθειά του να διώξει, η μπάλα έφτασε στον Παναγίδη, που δέχθηκε το φάουλ έξω από την περιοχή από τον Κεσχρίντα. Σε αυτές τις φάσεις, ο διαιτητής Διαμαντόπουλος και ο VAR Ζαμπαλάς έκλεισαν τα μάτια και κόντρα σε ό,τι έχει δει όλη η Ελλάδα, καταλόγισαν πέναλτι. Ο Τσιντώτας νίκησε τον Φαμπιάνο από τα 11 βήματα, αλλά στην επιστροφή ο αμυντικός του Άρη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-1 στο 39’.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε έναν μονόλογο για την ομάδα μας. Στο 50’ από την εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Τσακμάκης έχασε από κοντά τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει 1-2, κάτι που έγινε στο 55’. Ο Βερστράτε με αγκωνιά ανέτρεψε τον Έντερ μέσα στην περιοχή, το πέναλτι δόθηκε και ο Βαλένσια με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Χιλιανός έχασε την ευκαιρία για το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά η κεφαλιά του από τη σέντρα του Ρομπάιγ, εξουδετερώθηκε από τον Κουέστα. Στο 71’ ο Καμαρά σκόραρε, αλλά ορθά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο, ο «Άγκι» δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 77’ με εξαιρετικό τρόπο έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι και μέσα στην περιοχή του Άρη και με εξαιρετικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ (46’ Τσακμάκης), Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ (89′ Κούεν), Φριντζόνσον (70′ Αντζιέλσκι), Κούντε, Ρομπάιγ (70′ Έρλινγκμαρκ), Βαλένσια, Καμαρά