Με γκολ του Νίκου Βέργου στο 90’+5’, η ομάδα μας επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι στο πλαίσιο της πρεμιέρας των playouts της Stoiximan Super League.

Εκκίνηση με το δεξί για τη ομάδα μας στη διαδικασία των playouts της Stoiximan Super League, καθώς ο Ατρόμητος επικράτησε 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, σε ένα ματς με δραματική εξέλιξη.

Το σκορ άνοιξε στο 37’ ο Έντερ Γκονθάλεθ με ένα καταπληκτικό δεξί σουτ στην κίνηση και χωρίς η μπάλα να σκάσει στο έδαφος, έπειτα από την άψογη ασίστ του Βαλένσια. Μάλιστα, ο Τζαβέλλας έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 2-0 πριν από το ημίχρονο, αλλά ο Σούλης είχε τρομερή αντίδραση στο φάουλ του αμυντικού της ομάδας στο 45’+5’.

Ο ΠΑΣ μπόρεσε να ισοφαρίσει πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στο πλασέ του Παμλίδη έξω από την περιοχή στο 49’, αλλά η αντίδραση από τον Ατρόμητο ήταν άμεση. Στο 61’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, προκλήθηκε η σύγχυση μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και από κοντά ο Τζαβέλλας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας μας.

Το ματς, όμως, δεν είχε τελειώσει και στο 85’ ο Εραμούσπε με κεφαλιά έκανε το 2-2, αλλά και πάλι ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Στο 90’+5’ από μαγική μπαλιά του Κούντε, ο Βέργος με ένστικτο «killer» τέλειωσε υποδειγματικά τη φάση με μία επαφή και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Mαρκετζάνι, Κεσχρίντα, Έρλινγκμαρκ (79’Έρλινγκμαρκ), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ- Κούντε, Έντερ, Κούεν (55’ Φριντζόνσον), Καμαρά (55’ Τζοβάρας), Αντζιέλσκι (70’ Βέργος), Βαλένσια (56’ Βρακάς).