H ΠΑΕ Ατρόμητος και φίλαθλοι κάθε ηλικίας έστειλαν δικό τους μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης.

Μεγάλη ανταπόκριση κι επιτυχία από τους φιλάθλους του Ατρόμητου είχε η πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης της Super League «Μια Μπάλα Για Τα Παιδιά», σε συνεργασία με τις 16 ΠΑΕ που απαρτίζουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας. Φίλαθλοι κάθε ηλικίας τοποθέτησαν μπάλες στους ειδικούς συλλέκτες, δίνοντας το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ έριξε μπάλα στο ειδικό καλάθι και ευχήθηκε η πρωτοβουλία της διοργανώτριας αρχής να δώσει μεγάλη χαρά στα παιδιά».

Τις δικές του ευχές έδωσε και ο προπονητής της ομάδας μας Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ εκ μέρους των ποδοσφαιριστών έριξαν μπάλες οι Σκόνδρας Καραμάνος, Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας και Γιαννούλης.

Την κίνηση στήριξαν ακόμη ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης, ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Τόλη Αποστόλου και δεκάδες παιδάκια αλλά και η πρόεδρος της γυναικείας ομάδας του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη.