Γκολ οφσάιντ ο Σαλπιγγίδης, ανατροπή με Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο.

Με το δεξί μπήκε στα πλέι οφ ο Ατρόμητος, που κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο Περιστέρι. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ένα γκολ του Σαλπιγγίδη από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ έδωσε προβάδισμα στους αντιπάλους μας στο 60.

Οι ποδοσφαιριστές μας, όμως, δεν πτοήθηκαν από αυτό το γκολ και ο Ιγκλέσιας στο 72 με κεφαλιά από τη σέντρα του Γκαρσία έφερε το ματς στα ίσα. Ήδη από το πρώτο μέρος ο Ατρόμητος είχε δείξει ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνος με καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ιτάνζ, αλλά ο Κούτσι (13) είδε τη μπάλα να σταματάει στη γραμμή από την απόκρουση του Σίλντενφελντ, ενώ ο Σουμπίνιο (40) αστόχησε από την περιοχή.

Ο βραζιλιάνος ήταν, ωστόσο, ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αφού με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90 χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Ιγκλέσιας (76’ Μπάλλας), Σουμπίνιο, Δημούτσος, Ουντότζι (54’ Πίτου Γκαρσία), Κούτσι (86’ Ναπολεόνι).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Έτο, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Λίνο (78’ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Κατσουράνης, Λόρενς (59’ Λάζαρ), Καμαρά (85’ Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.