Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε για την ομάδα μας το 2024, καθώς επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με μια επιβλητική εμφάνιση που δεν άφησε ιδιαίτερα περιθώρια για αμφισβήτηση, η ομάδα μας επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το σκορ άνοιξε ο Γιουμπιτάνα στο 8’ έπειτα από ασίστ του Νίκου Αθανασίου, που άρχισε από ωραίο τακουνάκι του Κάρολ Αντζιέλσκι.

Το 2-0 διαμορφώθηκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 56’, όταν η ομάδα μας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, ο Βαλένσια πολύ έξυπνα το εκτέλεσε γρήγορα για τον Γιουμπιτάνα, αυτός έδωσε έτοιμο γκολ για τον Αντρέας Κούεν και ο Αυστριακός ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.

Το τελικό 3-0 έγραψε ο Νίκος Βέργος έπειτα από ασίστ του Πιέρ Κούντε, με την ομάδα μας να καταγράφει το 10ο συνεχόμενο ματς χωρίς ήττα, με τον Σάσα Ίλιτς να παραμένει αήττητος στη θητεία του στον Ατρόμητο.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Έντερ (76’ Έρλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (67’ Κούντε), Κούεν, Γιουμπιτάνα (82’ Ντιρκς), Αντζιέλσκι (67’ Βέργος), Βαλένσια (76’ Τζοβάρας)