Με επτά νέους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Κ20 του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν στο αθλητικό κέντρο ακαδημιών (γήπεδο Νταμάρι)

Στους Δημήτρη Ιωαννίδη (τερματοφύλακας από Πόντιους Βέροιας), Ιωακείμ Ζαφειρίου (αμυντικός από Μπέμπηδες Θεσσαλονίκης), Παναγιώτη Μπαζάνη (μέσος από Ολυμπιακό Καλαμάτας) και Παναγιώτη Τσεκερίδη (επιθετικός από Ηρακλή Αμπελοκήπων) προστέθηκαν τρεις ακόμη ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Τεχνικού Διευθυντή Υποδομών της ΠΑΕ Τόλη Αποστόλου:

MYKONOS
Από την ΑΟ Μυκόνου, μέλος του Δικτύου Σχολών, ο επιθετικός Χιλάι Ντένις (γεννηθείς το 1999) ο οποίος ήταν βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσία του προέδρου της κυκλαδίτικης ομάδας Αλέξανδρου Κουκά,

 

KERAYNOS
Από τον γειτονικό Κεραυνό Πετρούπολης ο επιθετικός Δημήτρης Μιχάλης (γεννηθείς το 1999). Ήταν βασικό στέλεχος της ανδρικής ομάδας με 8 γκολ στο πρωτάθλημα. Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στα γραφεία του Κεραυνού Πετρούπολης.

SARONIKOS

Από τον Σαρωνικό Αναβύσσου, μέλος του Δικτύου Σχολών, ο μέσος Μιχάλης Κοεχλέρ (γεννηθείς το 1999). Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στα γραφεία του Σαρωνικού Αναβύσσου.