Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσαν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η αιμοδοσία ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου στη Θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου με τη βοήθεια της κινητής μονάδας αιμοληψίας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Στην απόλυτα επιτυχημένη πράξη αγάπης συμμετείχαν απλοί φίλαθλοι και άνθρωποι της ομάδας αλλά και πολίτες που ενημερώθηκαν για τη δράση και θέλησαν να προσφέρουν το αίμα τους.

014 01 03022019

Παράλληλα υπήρξε και η εξίσου σημαντική δράση εγγραφής δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με τον οργανισμό «Όραμα Ελπίδας».

Μια ομολογουμένως σημαντική κοινωνική δράση της ΠΑΕ Ατρόμητος που είχε άμεσο σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την παροχή αλληλεγγύης μέσω μιας πράξης που είναι συνώνυμη της προσφοράς και της αγάπης.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους ανθρώπους που συμμετείχαν στην αιμοδοσία και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Σωτηρία», Σταυρούλα Τσιτλακίδου (Ιατρός), Ευγενία Στεργιοπούλου (Νοσηλεύτρια), Αναστάσιο Κουτή (Νοσηλευτής), Κωνσταντίνος Χαρμάνης (Νοσοκόμος) και Θεόδωρο Χατζή (Οδηγός). Ομοίως στους εκπροσώπους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Άγγελο Χασιώτη (Αρχηγός), Γεώργιο Καταλιάκο (Υπαρχηγός), Θεόδωρο Καλυβά, Βαλίνα Μπακούρου, Αναστάσιο Ξένο, Παρασκευή Μαγειρού, Αικατερίνη Νικολή, Χριστίνα Κουτσουβά, Παναγιώτα Βεργανελάκη και Ευαγγελία Μελαδίνη. Τέλος στις εκπροσώπους του οργανισμού «Όραμα Ελπίδας», Φωτεινή Ελευθερίου, Σίλβια Σούγκαρ και Ευαγγελία Παρασκευά.

011 01 03022019

022 01 03022019

007 01 03022019

DSC 1038