Η ομάδα μας έχανε ευκαιρίες κόντρα στον Άρη, παρότι έπαιζε με δέκα.

Με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, αλλά με απόλυτη κυριαρχία κατά τη διάρκεια της επανάληψης με παίκτη λιγότερο και περισσότερες χαμένες ευκαιρίες από τον αντίπαλο, ο Ατρόμητος τελείωσε το παιχνίδι με τον Άρη (1-1) στεναχωρημένος!

Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλή μπάλα παρότι είχε αριθμητικό μειονέκτημα και το τελικό αποτέλεσμα είναι μαγικήυ εικόνα. Παρ όλα αυτά, ο αρχηγός είναι εκείνος που πρέπει να πάρει τα εύσημα διότι στο φινάλε λύτρωσε τους συμπαίκτες του με το γκολ που πέτυχε.

Ο Άρης προηγήθηκε με τον Σούνα στο 15, ενώ η ομάδα μας δεν έπαιξε καλά, είχε τη μόνη ευκαιρία στο 12 με τον Ιγκλέσιας και στο 44 τα πράγματα δυσκόλεψαν με την αποβολή (δεύτερη κίτρινη) του Ταβλαρίδη. Στην επανάληψη, όμως, οι ευκαιρίες χάνονταν η μία πίσω από την άλλη για τον Ατρόμητο, με το δοκάρι του Κούτσι (64) που άλλαξε την πορεία στο σουτ του Ιγκλέσιας να είναι η μεγαλύτερη. Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν επίσης οι Κούτσι (53), Σουμπίνιο (67), πριν φτάσει το ματς στο 90 και ο Σκόνδρας με διαδοχικά σουτ νικήσει τον Βελλίδη.

Αρης: Βελλίδης, Κασναφέρης, Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης, Τσουκάνης, Κοέλιο, Παπαστεργιανός, Καπετάνος, Σούνας (72 Ασλανίδης), Αγκάνθο (88 Κανούλας), Γιαννιώτας (78 Νταμαρσλής).

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (81 Μπέλιτς), Μπρίτο, Δημούτσος (68 Καραμάνος), Σουμπίνιο (74 Καραγκούνης), Επστάιν, Κούτσι.