Στο 10ο Λύκειο Περιστερίου βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας μας για να δώσει δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές για το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Τα παιδιά του σχολείου επεφύλαξαν όμορφη υποδοχή στους ποδοσφαιριστές Στέφανο Στρούγγη και Νίκο Λαζαρίδη, οι οποίοι υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και έβγαλαν αρκετές selfies με τους μαθητές.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μοίρασαν στους μαθητές δωρεάν εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό ευχόμενοι να τους δουν όλους στο γήπεδο υποστηρίζοντας την ομάδα της πόλης μας.

Τα παιδιά ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα και για τη δράση του δωρεάν μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας, με το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας από κοντά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία την διευθύντρια του σχολείου κυρία Μαρία καλογερά και την γυμνάστρια Δήμητρα Κατσανού.

Η ομάδα μας διένειμε δωρεάν εισιτήρια σε ακόμα δυο σχολεία της πόλης ευχόμενη ότι όλο και περισσότερα παιδιά της πόλης μας θα υποστηρίζουν τον Ατρόμητο στις εντός έδρας αναμετρήσεις.