Με μια συγκλονιστική εμφάνιση στην Τούμπα, ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και τελικά αποκλείστηκε μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Ατρόμητος, όνομα και πράγμα ήταν η ομάδα μας στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των Playoffs για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, μένοντας στο 1-1 έπειτα από 90 λεπτά παιχνιδιού, αλλά τελικά λύγισε στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι με τη δύναμη της έδρας μπήκαν πολύ δυνατά, αλλά η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα μας, όταν ο Μπάκου έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσαντίλα, αλλά τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ απομάκρυναν.

Ανασταλτική λειτουργία και Κοσέλεφ ήταν σε εξαιρετικό βράδυ και στο 29′ χάθηκε ακόμα μία ευκαιρία για την ομάδα μας, με τον Μοναστηρλή να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Τσαντίλα.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει με κύριο εκφραστή τον Κωνσταντέλια, αλλά το γκολ ήρθε για το «Αστέρι» στο 52′ με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, όταν ο Μπάκου με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Μοναστηρλή.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση, αφού στο 54′ ο Ζίβκοβιτς εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Γερεμέγεφ κι έκανε το 1-1.

Τελικά, η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν γερά νεύρα, ευστοχώντας σε όλες τις εκτελέσεις, με τον Μοναστηρλή τελικά, να αποκρούει το τελευταίο πέναλτι του Καραμάνη.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος: (Ντούσαν Κέρκεζ): Κοσέλεφ, Κίνι, Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Ούρονεν, Τσιγγάρας, Καραμάνης, Γιουμπιτάνα (71′ Γκαρθία), Μίχορλ (87′ Παλμεζάνο), Μπάκου (92΄Τσακμάκης), Τσαντίλας.