O Aτρόμητος επικράτησε της Λοκομοτίβ Σόφιας με 1-0.

Tρία ματς, τρεις νίκες. Ο Ατρόμητος μετά τη Λίτεξ Λόβεξ και τη ΤΣΣΚΑ Σόφιας επικράτησε και της Λοκομοτίβ Σόφιας στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους, δύο μέρες πριν από την επιστροφή του στην Αθήνα.

Η ομάδα μας κέρδισε με γκολ του νεαρού Αντώνη Αθανασίου στο 80 με σκορ 1-0 έπειτα από πάσα του Τάσου Καραμάνου και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και άκρως ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η συνοχή της δεν επηρεάστηκε σε καμία περίπτωση παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής μας Ντούσαν Μπάγεβιτς στην επανάληψη.

Από το πρώτο σφύριγμα και μέχρι το τελευταίο, ο Ατρόμητος ήταν εμφανώς ανώτερος της Λοκομοτίβ, οι παίκτες της οποίας επιστράτευσαν πολλές φορές την σκληρότητα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο διαιτητής απέβαλε παίκτη των Βούλγαρων (τον Ντιμιτρόφ) με δύο κίτρινες για επικίνδυνο παιχνίδι!.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Ράντμαν, Νάστο, Φυτανίδη, Σκόνδρα, Επστάϊν, Ιγκλέσιας, Μπάλλα, Δημούτσο, Μπρίτο, Μπέλιτς, Κούτσι.

Στο β ημίχρονο πέρασαν διαδοχικά στον αγώνα οι: Ιτάνζ, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γκαρσία, Καραμάνος, Αθανασίου, Οικονόμου, Καραγκούνης, Μακρής, Καλλέργης.