Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ομάδα μας στην Κέρκυρα (2-0)

Ο Ατρόμητος πέρασε από το νησί των Φαιάκων και έστρεψε την προσοχή του στο «Νησί» για το μεγάλο ματς της Πέμπτης κόντρα στη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε μάλιστα από το α ημίχρονο με αποτέλεσμα στην επανάληψη οι παίκτες της ομάδας με ορθολογική σκέψη στο παιχνίδι τους να πάρουν μια σχετικά πολύ εύκολη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 13 ο Σουμπίνιο με απευθείας εκτέλεση φαουλ και στο 43 από φάουλ του Σουμπίνιο, ο Φυτανίδης με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα έπειτα από ασθενή απόκρουση του Αναστασόπουλου.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Ατρόμητου σε πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα τέσσερα τελευταία χρόνια καθώς είχαν προηγηθεί δύο ήττες (από Άρη, Λάρισα) και μια ισοπαλία (με ΟΦΗ), όλα τα ματς εκτός έδρας.

Την προσπάθεια της ομάδας μας στήριξε ένα πολύ «ζεστό» κομμάτι των φιλάθλων μας που έκαναν αισθητή την παρουσία τους στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο διαιτητής Δελφάκης από την Αρκαδία έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φερνάντεζ, Δημούτσο, Ταυλαρίδη, Ηλιάδη.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Σταμόγιαννος (68 Καραπέτσας), Καραλής (83 Διαμαντόπουλος), Ηλιάδης, Αγρίτης (60 Τσοκάνης), Μπάρκογλου, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Σουμπίνιο (65 Πίτου Γκαρσία) Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (86 Μπάλλας), Επστάιν (65 Μπέλιτς), Καραμάνος.