ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας μας από κάθε γωνιά του Περιστερίου αλλά και στους απανταχού Ατρομηταίους να στηρίξουν και να ενισχύσουν την αγαπημένη μας ομάδα στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την Κυριακή το βράδυ ο Ατρόμητος θέλει να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του, πόσο μάλλον όταν αυτή η τεράστια πρόκληση συμπίπτει με τα 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας. Στις δύσκολες εποχές που ζει η χώρα μας και πολύ περισσότερο οι λαϊκές συνοικίες σαν τη δικιά μας, το αστέρι του Ατρόμητου μπορεί να προσφέρει λάμψη ελπίδας και ψυχικής ανάτασης. Μια λάμψη που θα κάνει όλους υπερήφανους για το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης μας!.

Την Κυριακή το βράδυ, το γήπεδο Περιστερίου πρέπει να ντυθεί μπλε από άκρη σε άκρη. Το αξίζουμε άλλωστε. Όλοι μαζί θα σηκώσουμε το «αστέρι» μας ακόμη πιο ψηλά και θα το ανεβάσουμε στα «αστέρια» της Ευρώπης. Στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ!.

Η πώληση των εισιτηρίων αύριο (Σάββατο) θα συνεχιστεί από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

Γενική είσοδος σε όλες τις θύρες 5 ευρώ, πλην της Θύρας 3.