Η κυπελλούχος Αγγλίας, ο...Anelka και δύο club από την championship αντίπαλοι του Ατρόμητου σε σπουδαία φιλικά παιχνίδια.

Ατρόμητος φτιαγμένος στην Αγγλία! Οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρόγραμμα των τεσσάρων σπουδαίων φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει η ομάδα μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αντίπαλοι μας , σε μεγάλες «ποδοσφαιρικές αρένες» του αγγλικού football θα είναι δύο σύλλογοι από την premier league και δύο σύλλογοι από την championship, πάντα στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο και τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση που μας περιμένει τον επόμενο μήνα.

Η κυπελλούχος Αγγλίας 2013 αλλά και ο διάσημος Γάλλος επιθετικός Nicolas Anelka θα βρεθούν μεταξύ άλλων στο δρόμο του Ατρόμητου ο οποίος από τις 21 μέχρι τις 30 Ιουλίου θα αποκτήσει αγγλικό χρώμα έχοντας ως βάση την πόλη Chester λίγο έξω από το Manchester.

Συγκεκριμένα η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει στις 21 Ιουλίου και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Garden Park στο Chester.

Την επόμενη μέρα (22 Ιουλίου) θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Fc Barnsley στο «Oakwell Stadium».

Δύο μέρες αργότερα (24 Ιουλίου), θα δοθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την φετινή κάτοχο του ιστορικού Κυπέλλου Αγγλίας (ΦΩΤΟ). Το ματς με τη Wigan θα διεξαχθεί στην έδρα της το περίφημο Athletic DW Stadium.

Η Sheffield Wednesday θα είναι η τρίτη μας αντίπαλος στις 26 Ιουλίου στο Hillsborough Stadium.

Τελευταίος σταθμός του Ατρόμητου θα είναι το «The Hawtorns Stadium», έδρα της West Bromwich η οποία ενέταξε φέτος στο δυναμικό της μεταξύ άλλων και τον διάσημο Γάλλο άσο Νικολά Ανελκά. To ματς θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου.

Ενδιάμεσα η ομάδα μας θα κάνει προπονήσεις στο γήπεδο που βρίσκεται εντός του πολυτελούς Garden Park Hotel .