Παρά την καταρρακτώδη βροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το δεύτερο διπλό τη φετινή χρονιά φτάνοντας τους 13 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές στη Superleague ανεβαίνοντας στην κορυφαία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μας που έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο βρέθηκαν περισσότεροι από 100 φίλαθλοι του Ατρομήτου που τραγούδησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενισχύοντας τις προσπάθειες των παικτών μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ατρόμητος ήταν η ανώτερη ομάδα και στα δυο ημίχρονα και ειδικά στο δεύτερο όπου με γκολ του Βασιλακάκη στο 47’ κατάφερε να προηγηθεί. Το γκολ προήλθε από κόρνερ του Ουγκράι με τον Βασιλακάκη να γίνεται ο τελικός αποδέκτης έπειτα από σύγχυση στη μικρή περιοχή του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, με τον Έλληνα μέσο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ.

Η υπεροχή του Ατρόμητου στο παιχνίδι ήταν εμφανής και το μόνο που απέμενε ήταν ένα ακόμα γκολ για να την επιβεβαιώσει, κάτι που συνέβη στο 64′ όταν ο Κουλούρης έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πάσαρε στον Ουγκράι που με εξαιρετικό τελείωμα δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Επασί, κάνοντας το 0-2.

Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή νίκη σε πέντε αγωνιστικές του αήττητου Ατρόμητου που έχει δεχτεί μόνο ένα γκολ στην πρώτη αγωνιστική, στο Αγρίνιο, με πέναλτι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (82′ Ιωαννίδης), Κρνέτα, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Φαβάρο (57′ Σαβαντόγκο), Ομο, Γιακουμάκης (65′ Ναγκίς), Σουμπίνιο , Μαρκόβσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κανάντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης (90′ Ούμπιδες), Ουγκράι (84′ Μούγιακιτς), Κουλούρης (90’+2′ Κωτσόπουλος).

fentagin livadeia