Κάτω από καταρρακτώδη βροχή στα Ιωάννινα

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή, που υποχρέωσε τον διαιτητή Δασκαλόπουλο να διατάξει τη διακοπή του αγώνα για περίπου μία ώρα κι ενώ είχαν ήδη παιχτεί εννέα λεπτά, ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στα Ιωάννινα. Η λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν, βέβαια, αποτέλεσμα του αγωνιστικού χώρου που σε μερικά σημεία δεν επέτρεπε στους παίκτες να σταθούν όρθιοι και η ομάδα μας θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο υπό άλλες καιρικές συνθήκες.

Ακόμα και μετά την επανέναρξη του ματς, άλλωστε, ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και “πατούσε” καλύτερα, όμως δεν ήταν εύκολο να δημιουργήσει φάσεις σε ένα τερέν που θύμιζε πισίνα. Η καλύτερη φάση του ματς για την ομάδα μας χάθηκε με το τετ α τετ του Κούτσι στο 35.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος (46 Οικονόμου), Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης (86 Κεϊτά), Ίλιτς.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Επστάιν (77 Σουμπίνιο), Κούτσι, Μπέλιτς, Ιγκλέσιας (66 Νάστος), Καραμάνος (64 Μπρίτο), Δημούτσος.