Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας.

Ξεκίνησε από σήμερα η πώληση των καρτών διαρκείας της περιόδου 2013-14. Η επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας που έχει ως σύνθημα «εδώ….μόνο Ατρόμητος» πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο «Θέατρο Πολιτών» και προλόγισε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπεύθυνος διαχείρισης εισιτηρίων Βασίλης Καρακατσάνης που είπε τα εξής:

«Οι φετινές κάρτες διαρκείας είναι συλλεκτικές γιατί συμπίπτουν με τα 90 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας. Όταν ξεκινήσαμε να χτίζουμε τη δομή της φετινής μας καμπάνιας, η στόχευση μας ήταν προς μια κατεύθυνση. Να στείλουμε το μήνυμα ότι στο Περιστέρι υπάρχει μόνο ο Ατρόμητος.

Ο Ατρόμητος είναι εκείνος που δίνει χαρές και κάνει υπερήφανη την πόλη. Ο Ατρόμητος είναι εκείνος που βρέθηκε μια ανάσα από το Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζεται να λάβει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα play offs του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό το μήνυμα πρέπει να φθάσει σε κάθε γειτονιά, σε κάθε στέκι, σε κάθε φίλαθλο. Θέλουμε να παιδιά μας, τα παιδιά σας, μικροί και πιο μεγάλοι να είναι μόνο Ατρόμητος και περήφανοι που υποστηρίζουν τον Ατρόμητο.

Βήμα βήμα δημιουργούμε τις επόμενες γενιές φιλάθλων. Το όραμα ενός κατάμεστου γηπέδου και σαν αυτό που είδαμε στο ματς με τον Αστέρα, γοητεύει κάθε πρόεδρο, κάθε προπονητή, κάθε ποδοσφαιριστή. Προχωράμε μαζί με τους φιλάθλους μας». Και ο Βασίλης Καρακατσάνης συνέχισε:«Εμείς μέσω της καμπάνιας μας βάζουμε γκολ ενάντια σε κάθε μορφή διακρίσεων. Το ποδόσφαιρο δεν έχει χρώμα, δεν έχει φυλές, δεν έχει θρησκεία είναι το ίδιο για όλο τον κόσμο.

Κατανοούμε τις δύσκολες συνθήκες και την οικονομική κρίση. Θέλουμε να κάνουμε τον Ατρόμητο αντίδοτο στην κρίση με πολύ φθηνά διαρκείας. Με την αγορά μιας κάρτας γίνεστε συμμέτοχοι, συμπαίκτες και κάνετε τον Ατρόμητο μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς σας».

Στην συνέχεια ο Υπεύθυνος Marketing Σπύρος Μπουλούσης παρουσίασε τις τιμές των εισιτηρίων, τα προνόμια αλλά και τη μεγάλη προσφορά με πέντε τυχερούς να κερδίζουν διπλά εισιτήρια για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ιδιαίτερη συμβολική ήταν η τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Ευάγγελου Μπαταγιάννη ο οποίος ζήτησε να πουληθούν όσο το δυνατόν περισσότερα διαρκείας στη μνήμη του Γιώργου Χατζή που είχε συνδέσει τα τελευταία χρόνια το όνομα του με τη διαχείριση των εισιτηρίων και τις αντίστοιχες εκδηλώσεις της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν: Ο πρόεδρος του ΑΠΣ Ατρόμητος Αντώνης Πατατανές, ο αντιδήμαρχος και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης που ανακοίνωσε ότι τα πρώτα πέντε εισιτήρια θα αγοράσει όπως κάθε χρόνο ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Περιστερίου Δημήτρης Κελάφας, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Σωτήρης Ζαρδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Αυγουστίδης, ο πρώην πρόεδρος του ΓΣΠ Πέτρος Μουγιάκος, και ο Νίκος Γραψόπουλος εκπροσωπώντας τους φιλάθλους μας οι οποίοι έκαναν και σήμερα αισθητή την παρουσία τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκ μέρους των παλαιμάχων οι κ.κ. Γ. Κωνσταντινίδης, Κούκης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημητρίου, Πλέστης.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.

ΤΙΜΕΣ: Θύρες 2 και 4: 250 ευρώ.

Θύρα 3 (VVIP): 500 ευρώ.

Θύρα 7 (τμήματα Α-Β): 150 ευρώ.

Θύρα 7 (τμήμα Γ): 80 ευρώ (συνδεσμικό).

Ανέργου: 100 και 80 ευρώ.

Ειδικές τιμές: Στρατιωτικό, Παιδικό, ΑΜΕΑ, Οικογενειακό Πακέτο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΦΩΤΟ στο www.actionimages.gr (όνομα χρήστης free, κωδικός images).