Νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση και φοβερή μπάλα, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 του ΠΑΟΚ και στεναχωριέται επειδή δεν πέτυχε περισσότερα. Η ομάδα μας κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είχε δύο δοκάρια, ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε και φάσεις που θα μπορούσαν να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ για να ευχαριστήσουν ακόμα περισσότερο τους χιλιάδες φιλάθλους μας που στάθηκαν στο πλευρό των παικτών.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Λαζαρίδης στο 79’ με προβολή από κοντά έπειτα από σέντρα του Φυτανίδη, όμως ήδη από το πρώτο μέρος ο Ατρόμητος είχε δείξει τα δόντια του. Ο Καραμάνος στο 23’ ανατράπηκε από τον Κάτσε, που τράβηξε τη φανέλα του μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως δεν υποδείχθηκε η παράβαση. Στο 32’ ο Μπέλιτς νικήθηκε από τον Γλύκο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καραμάνος έκανε ένα γύρισμα, η μπάλα κτύπησε στον Λόρενς και άλλαξε πορεία, για να σταματήσει στο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ έριξε το ρυθμό του ματς για λίγο, αλλά ο Ατρόμητος πήρε πάλι τα ηνία και στο 51 ο Λαζαρίδης με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 79’ πέτυχε ωστόσο το γκολ της νίκης, ενώ στο 88’ ο Ιγκλέσιας μπήκε στην περιοχή, σούταρε από πλάγια κι έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στο δοκάρι αφού ο Γλύκος άλλαξε λίγο την πορεία της.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (68’ Κούτσι), Επστάιν (93’ Γκαρσία), Μπέλιτς (87’ Καραγκούνης), Καραμάνος.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κουμάλο, Βιβιάν, Φωτάκης, Κάτσε (82’ Λίνο), Λόρενς, Πέλκας (70’ Ρομπέρ), Γεωργιάδης (56’ Γιάννου), Αθανασιάδης.