Η ομάδα μας έχει εκπροσώπηση σε όλες τις βαθμίδες των Εθνικών Ομάδων.

Τη δυνατότητα να απολαμβάνει τους καρπούς της δουλειάς που πραγματοποιείται από τα μικρότερα τμήματα μέχρι και την επαγγελματική ομάδα έχει πλέον ο Ατρόμητος ο οποίος στελεχώνει με παίκτες του όλες τις βαθμίδες των Εθνικών μας συγκροτημάτων. Ξεκινώντας από την Εθνική Ανδρών και καταλήγοντας στην Εθνική Παίδων, η ομάδα μας έχει σταθερά τους δικούς της εκπροσώπους.

Σήμερα έγιναν από τον προπονητή της Εθνική Παίδων Θοδωρή Παχατουρίδη οι κλήσεις των παικτών που θα ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας στις 29 Οκτωβρίου και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται τρεις ποδοσφαιριστές από τα τμήματα των Ακαδημιών του Ατρόμητου.

Πρόκειται για τους γεννηθέντες το 1998 Θόδωρο Κατσάρα, Νικόλαο Σταυρακάκη, Δημήτριο Ποτουρίδη. Παίκτες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ομάδας μας μέσα από τη διαδικασία του σκάουτινγκ και αποτελούν το «αύριο» του Ατρόμητου. Στο πλαίσιο μάλιστα της διαδικασίας αναζήτησης νέων ταλέντων, βρέθηκε πρόσφατα στο Περιστέρι η ακαδημία Lido Soccer του Ηρακλείου Κρήτης από την οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι ο Νικόλαος Σταυραράκης.

Η εν λόγω ακαδημία, της οποίας ηγείται ο παλιός άσος του ΟΦΗ Δημήτρης Παπαδοπουλος, έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ακαδημίες του Ατρόμητου και σε πνεύμα συναδέλφωσης οι ποδοσφαιριστές των δύο συλλόγων φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι. Επίσης η ακαδημία Lido Soccer φιλοξενήθηκε από την ΠΑΕ Ατρόμητος και λίγες ώρες πριν πάρει το πλοίο της επιστροφής για την Κρήτη παρακολούθησε το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.