Στο προπονητικό για διπλή προπόνηση βρέθηκαν την Τετάρτη οι παίκτες της ομάδας μας ενόψει της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ.

Η διπλή προπόνηση περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις.

Τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση έλαβε μέρος κανονικά ο Ρισβάνης που υπολογίζεται για το επερχόμενο ματς, ενώ μέρος των δυο προπονήσεων ακολούθησαν οι Μέγιερι, Ουγκράι και Μούγιακιτς που αναμένεται να επιστρέψουν στα πλάνα του Νταμίρ Κάναντι μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη μεσημεριανή προπόνηση στο Μαζαράκη.

*Από την Εθνική Νέων(U19) της Ελλάδας κλήθηκαν οι Χρήστος Μανδάς και Γιώργος Βιταλιώτης προκειμένου να συμμετάσχουν στους δυο πρώτους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 Elite Neon. Η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Δανίας στις 20 Μαρτίου, της Αγγλίας στις 23 Μαρτίου και της Τσεχίας στις 26 Μαρτίου.

*Στην Εθνική Ελπίδων(U21) της χώρας μας κλήθηκαν οι Αλέξανδρος Κατράνης και Σπύρος Νάτσος προκειμένου να συμμετάσχουν σε δυο φιλικούς αγώνες που είναι προγραμματισμένοι. Συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες ομάδες της Σλοβακίας στη Ζίλινα (22/03, 17:00) και του Μαυροβουνίου στην Αθήνα (26/03, 16:30, γήπεδο Γ. Καμάρας)..