Ο Ατρόμητος έπαιξε μεγάλη μπάλα, έχασε άδικα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ χάθηκε άδικα. Το τελικό 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι δεν ήταν αυτό που άξιζε στον Ατρόμητο, μετά από δεκάδες χαμένες ευκαιρίες. Η δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη των πλέι οφ, όμως, δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο για την ομάδα μας, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η γεύση που αφήνει, όμως, η λευκή ισοπαλία σίγουρα είναι πικρή για ένα σύνολο που άξιζε απόλυτα τη νίκη. Κι αν ο βοηθός δεν σταματούσε τον Ναπολεόνι στο 86, που πέρασε και τον Μπαντή, τότε η ιστορική στιγμή θα ήταν σήμερα πραγματικότητα.

Ο Ατρόμητος έπαιξε σπουδαία μπάλα κι έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του. Έχασε ευκαιρίες με τους Ναπολεόνι (8), Ιγκλέσιας (20), Σουμπίνιο (24, 30), Γκαρσία (33), Σκόνδρα (34) στο πρώτο ημίχρονο κόντρα σε έναν Αστέρα που σπάνια κατάφερνε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και, φυσικά, δεν απείλησε ποτέ.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά, αφού η ομάδα μας συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με τους Ναπολεόνι (55), Σουμπίνιο (56, 63), Ουντόζι (69) και η πίεση έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο Σανκαρέ (77) άφησε με δέκα παίκτες τον Αστέρα. Στο 83 ο Σουμπίνιο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία και στο 86 έγινε η φάση του ματς, όταν ο Ναπολεόνι ανακόπηκε για οφσάιντ που δεν υπήρχε ποτέ! Ο επίλογος γράφτηκε με τη νέα χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις από τον Ναπολεόνι, όταν ο Καλατζής σταμάτησε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (70’ Καραγκούνης), Ουντότζι (84’ Καραμάνος), Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι.

Αστέρας Τρ.: Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Αλβάρες (73’ Λέντσε), Ουσέρο, Κάφα (54’ Καλαντζής), Περόνε, Ράγιος, Ρούσσης, Ντε Μπλάσις (65’ Ναβάρο).