Το δικό του σχόλιο για την εμφάνιση των παικτών του στη φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό πραγματοποίησε ο Κρις Κόλμαν.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έμεινε ο προπονητής της ομάδα μας, Κρις Κόλμαν, αλλά όχι και από την αγωνιστική τους συμπεριφορά στο δεύτερο μέρος όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Ιωνικό.

Παράλληλα, εξέφρασε τη μεγάλη του απορία για το νόημα των αποβολών σε μία φιλική αναμέτρηση, τη στιγμή που οι δύο προπονητές ήθελαν να βγάλουν συμπεράσματα σε συνθήκες 11 εναντίον 11.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό. Παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκαμε στο μοτίβο που ήθελε να περάσει ο αντίπαλος και αυτό ήταν απογοητευτικό. Δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό, έπρεπε να μείνουμε προσηλωμένοι στον τρόπο που θέλουμε εμείς να παίζουμε».

Για τις αποβολές των Χατζηισαΐα και Ρομαό:

«Πραγματικά, ποιο ήταν το νόημα των αποβολών, διαιτητή; Πραγματικά, ποιο είναι το νόημα; Και οι δύο προπονητές συμφωνήσαμε να αντικαταστήσουμε τους δύο παίκτες γιατί θέλουμε να παίξουμε 11 εναντίον 11. Απορώ. Ποιο είναι το νόημα;».

Για τον φετινό στόχο:

«Ο στόχος για μας είναι απλός. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και αυτό πρέπει να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Όχι μόνο σε 10 ή 15 παιχνίδια, αλλά σε όλα. Πρέπει να παραμένουμε προσηλωμένοι στο δικό μας ρυθμό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και πώς θέλουμε να παίξουμε κι όχι να εμπλεκόμαστε σε αυτό που θέλει να κάνει ο αντίπαλος».