Eπιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου.

Κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Περιστέρι κι επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου εν όψει του αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας στη φάση των play off του Europa League.

To κλιμάκιο αποτελούσαν οι: Sabel Vidal (Extremal Venue Operations and Broadcast Manager), Giancarlo Sergi (Venue Operations and Broadcast Manager) και Ivan Vella ( Venue Director).

Οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου επισκέφθηκαν όλους τους χώρους του δημοτικού σταδίου και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον άριστο βαθμό ετοιμότητας της ομάδας μας αλλά και από την αρτιότητα όλων των εγκαταστάσεων.

Προηγήθηκε σύσκεψη στην οποία έγινε ενημέρωση προς τα στελέχη της ΠΑΕ Ατρόμητος πάνω στο εγχειρίδιο της ΟΥΕΦΑ για τους αγώνες του Europa League.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούσαν η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος/Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων Κάτια Κοξένογλου, ο Διευθυντής Σταδίου Παναγιώτης Μιχαλέτος, ο Υπεύθυνος Marketing Σπύρος Μπουλούσης, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου, ο Υπεύθυνος Εισιτηρίων Μάριος Πανάγος και ο Υπεύθυνος Τύπου/Ενημέρωσης Παύλος Κατώνης.