Η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ μίλησε στο atromitosfc.gr για όλες τις παρεμβάσεις που άλλαξαν ριζικά την εικόνα του γηπέδου

Η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ μίλησε στο atromitosfc.gr για όλες τις παρεμβάσεις που άλλαξαν ριζικά την εικόνα του γηπέδου

Δέκα με τόνο στην οργάνωση πήρε η ομάδα μας από την ΟΥΕΦΑ μπροστά στην προοπτική να παρουσιάσει γνήσιο ευρωπαϊκό πρόσωπο στο εντός έδρας παιχνίδι για τη φάση των playoffs του Europa League που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. H (καθ ύλη αρμόδια) Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος & Managing Director της ΠΑΕ Ατρόμητος Κάτια Κοξένογλου-Κορακάκη παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στο atromitosfc.gr και μίλησε για:

Για τον αγώνα δρόμου που έγινε τους δύο τελευταίους μήνες:

«Πράγματι η ομάδα μας έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ΟΕΥΦΑ και να προλάβει το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ατρόμητος, σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς, έδωσε τη δική της «μάχη» εκταμιεύοντας σημαντικά ποσά για την πραγματοποίηση των εργασιών».

Για τα σχόλιο του Διευθυντή Σταδίων της ΟΥΕΦΑ TrygveBorno ότι ο Ατρόμητος έκανε όσα είχε υποσχεθεί δείχνοντας ότι διαθέτει πλάνο:

«Κάθε σχόλιο που ακούγεται για την ομάδα μας από στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σίγουρα είναι πολύ τιμητικό. Εμείς κάναμε απλά τη δουλειά μας. Δείξαμε υγεία και συνέπεια ως club και παρουσιάσαμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που τηρήσαμε κατά γράμμα».

Για την εικόνα που θα συναντήσουν οι φίλοι της ομάδας μας στο γήπεδο Περιστερίου:

«Στόχος μας είναι το γήπεδο να γίνει πιο όμορφο, φιλόξενο, λειτουργικό και ασφαλές για τους φιλάθλους μας, για τις αντίπαλες ομάδες, για τους αξιωματούχους του αγώνα, για τους δημοσιογράφους. Θα αντικρύσουν πραγματικά μια όμορφη εικόνα, ιδανική για να απολαύσεις ένα ωραίο παιχνίδι».

Για τα έργα που έγιναν μέχρι τώρα σε κάθε γωνιά του γηπέδου:

Πραγματοποιήθηκαν πολυσήμαντα και πολυδάπανα έργα με επικεφαλής τον Διευθυντή Σταδίου Παναγιώτη Μιχαλέτο που αφιέρωσε πολλές ώρες, μαζί με τους συνεργάτες μας, για να έχουμε τόση μεγάλη πρόοδο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτά λοιπόν είναι: Διαγράμμιση του parking, επαύξηση φωτισμού, καλυτέρευση των συστημάτων πυροπροστασίας όπως η εγκατάσταση συστήματος πυρασφάλειας-πυρανίχνευσης αλλαγή καθισμάτων στην θύρα 3 VVIP, τοποθέτηση matrix (θα προβάλλεται η ενδεκάδα, το σκορ και χρονόμετρο. Θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής video). Καινούργιες τουαλέτες στην θύρα 2 καθώς επίσης και μπαρ.

Εγκατάσταση συστήματος Wi-Fi με το οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στο internet από όλα τα σημεία του γηπέδου. Προς διευκόλυνση των δημοσιογράφων που καλύπτουν τους αγώνες μας κατασκευάστηκε καινούργια αίθουσα εργασίας (mediaworkingarea). Επίσης νέο γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων στο οποίο θα λειτουργεί και e-shop της ομάδας.

Το νέο γραφείο της διαχείρισης εισιτηρίων (στο χώρο του ΑtromitosStore) είναι πιο προσβάσιμο στον φίλαθλο κόσμο. Δίνεται η δυνατότητα στον φίλαθλο να αγοράσει το εισιτήριο και ταυτόχρονα να αγοράσει ένα αναμνηστικό της αγαπημένης του ομάδας ή να το αγοράσει μέσω internet και να το παραλάβει από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων όταν θα πάει να αγοράσει το εισιτήριο του για τον αγώνα.

Eπίσης τοποθετήθηκε νέα ηχητική εγκατάσταση για το εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του γηπέδου. Καινούργια goalposts. Ανακαίνιση του ιατρείου του γηπέδου που θα εξυπηρετεί τους ποδοσφαιριστές και αξιωματούχους του αγώνα (σύμφωνα με τον νέο κανονισμό της UEFA σε ιατρικά θέματα). Ανακαίνιση των αποδυτηρίων των διαιτητών. Ανακαίνιση της αίθουσας τύπου. Καινούργια αίθουσα συσκέψεων πλήρως εξοπλισμένη με σύστημα προβολής, fax, internet στην οποία θα πραγματοποιείται η σύσκεψη προετοιμασίας την ημέρα του αγώνα.

Για τις τελευταίες παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται:

«Οι πιο σημαντικές παρεμβάσεις, και χαιρόμαστε που ο Ατρόμητος είναι πρωτοπόρος, είναι ότι σε κάθε τομέα του γηπέδου θα υπάρχουν πλήρως εξοπλισμένα ιατρεία (FirstAid) που θα εξυπηρετούν τους φιλάθλους σύμφωνα με τον νέο κανονισμό της ue σε ιατρικά θέματα. Kαινούργιες τουαλέτες στη Θύρα 5. Σήμανση εκτός γηπέδου η οποία θα κατευθύνει όποιον επιθυμεί να επισκεφθεί το γήπεδο μας καθώς επίσης και σήμανση εντός γηπέδου η οποία θα διευκολύνει τον φίλαθλο να βρίσκει την θέση του όπως αναγράφεται στο εισιτήριο του καθώς επίσης και διάφορους χώρους του γηπέδου όπως για παράδειγμα τουαλέτες, μπάρ».

Για το μεγάλο στόχο της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος μέχρι τώρα έχει δείξει ότι θέλει να χτίζει για το μέλλον αλλά και ότι μπορεί να πάρει άριστα και σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις. Τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο θα δώσουν την δυνατότητα στον περιστεριώτη φίλαθλο να βλέπει την ομάδα του μέσα στο «σπίτι» της όταν παίζει στην Ευρώπη όχι μόνο φέτος αλλά και στο μέλλον. Είμαι σίγουρη ότι ο φίλαθλος του Ατρόμητου θα έχει πολλές φορές την δυνατότητα να παρακολουθήσει την ομάδα του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».