Με τη φετινή σεζόν να βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της, η ομάδα μας αρχίζει ήδη τον προγραμματισμό εν όψει της επόμενης, η οποία δεν περιλαμβάνει μόνο δρομολόγηση αγωνιστικών θεμάτων.

Στο πρώτο πλάνο για τον Ατρόμητο της νέας χρονιάς είναι η ανακαίνιση και η αναδιαμόρφωση του καθημερινού εργασιακού περιβάλλοντος του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, δηλαδή του αθλητικού μας κέντρου, Μαζαράκη, αλλά και τα πολύ σημαντικά έργα που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, από το 2022/23 η έδρα μας αλλάζει όψη και εκσυγχρονίζεται, καθώς θα υπάρξει ολική αντικατάσταση του υπάρχοντος αγωνιστικού χώρου και θα αναβαθμιστεί με τελευταίας τεχνολογίας υβριδικό χλοοτάπητα, με νέο αποστραγγιστικό σύστημα που θα αποτελεί τον καλύτερο «σύμμαχο» σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και νέο ποτιστικό σύστημα

Με αυτόν τον τρόπο ο νέος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας θα αντέχει περισσότερες ώρες αγώνων μέσα στη χρονιά, θα επανέρχεται στην κανονική του κατάσταση πολύ πιο άμεσα και σύμφωνα με τις μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί, η καταπόνηση των ποδοσφαιριστών είναι σαφώς μικρότερη στη συγκεκριμένη επιφάνεια.

Επιπλέον, μεγάλη θα είναι η αλλαγή στους εσωτερικούς χώρους, καθώς τα αποδυτήρια της ομάδας μας θα μεγαλώσουν και θα προστεθεί ένα μίνι-σπα μέσω του οποίου η αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μας θα είναι άμεση μετά την ολοκλήρωση ενός αγώνα, ειδικός χώρος αποκλειστικά για την προθέρμανση των ποδοσφαιριστών μας, μίνι γυμναστήριο ενώ ολική θα είναι αναμόρφωσή τους με νέους αποθηκευτικούς χώρους και δημιουργία τοιχογραφιών.

Ανάλογα βελτιωτικές εργασίες θα πραγματοποιηθούν στα αποδυτήρια των προπονητών μας, στα αποδυτήρια φιλοξενουμένων και διαιτητών, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους χώρους με αποτέλεσμα να αλλάζει η όψη του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.

Οι εργασίες στο γήπεδό μας αναμένεται να αρχίσουν άμεσα μετά το τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν κόντρα στον Ιωνικό και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το ανακαινισμένο μας «σπίτι» θα είναι έτοιμο για τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2022/23.

Σε ό,τι αφορά στο αθλητικό κέντρο Μαζαράκη:

Θα πραγματοποιηθεί ολική αντικατάσταση των αγωνιστικών χώρων και στα δύο γήπεδα του προπονητικού μας κέντρου.

Παράλληλα, θα ανακαινιστούν οι εσωτερικοί χώροι αποδυτηρίων, γυμναστηρίου και σπα, με στόχο τις καλύτερες δυνατές συνθήκες των ποδοσφαιριστών μας.