Την ήττα με 2-1 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» υπέστη η ομάδα μας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας στη δύσκολη εκτός αποστολή κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», καθώς σε ένα παιχνίδι που το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 8’, όταν από φάση διαρκείας στα καρέ του Γιαννιώτη, η μπάλα έφτασε στον Νταρίντα, που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-0.

Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 13’, με τον Ροτάριου από δεξιά να στρώνει στον Αγκιμπού Καμαρά, αλλά η μπάλα από το σουτ του τελευταίου κόντραρε στα σώματα, σταματώντας μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση στα καρέ των «κιτρίνων».

Στο 17’ ο Γιαννιώτης σε φάση τετ-α-τετ νίκησε τον Πάλμα, αλλά στο 27’ έγινε τελικά το 2-0, με τον γκολκίπερ της ομάδας μας να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι από σουτ του Νταρίντα, αλλά στην επιστροφή της μπάλας, ο Ματέο έκανε το 2-0.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ατρόμητος συνέχισε να παλεύει για να ξαναμπεί στο ματς και στο 31’ ο Ρομπάιγ έκανε ένα πολύ ωραίο τελείωμα από σέντρα του Κεσχρίντα, με την μπάλα να περνά ξυστά από το δοκάρι του Κουέστα.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Κρις Κόλμαν συνέχισαν να παλεύουν για να ξαναμπούν στο ματς και στο 69’ ο Οικονομίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 78’ ο Φριντζόνσον έχασε μια ανεπανάληπτη στιγμή, καθώς από πάσα του Κεσχρίντα βρέθηκε ολομόναχος απέναντι στον Κουέστα, αλλά ο Ισπανός απέκρουσε.

Τελικά, ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει στο 80’, όταν από πολύ ωραίο κομπίνα σε στατική φάση, ο Κούεν βρήκε τον Ρομπάιγ και ο Γάλλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στο 85’ ο Κεσχρίντα έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ από πλεονεκτική θέση βρήκε στα σώματα.

Η τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 93’, με την μπάλα από το σουτ του Ρομπάιγ να περνά πάνω από την εστία του Κουέστα.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζησαΐας, Ντε Μποκ, Οικονομίδης (Κούεν 70′), Γκονθάλεθ, Ροτάριου (Τζοβάρας 77′), Καμαρά (Φριντζόνσον 69′), Ρομπάιγ, Τζαβίδας (Κιάρτανσον 63′).