Με πέναλτι του Άμραμπατ στο 94’, η ΑΕΚ λύγισε την ομάδα μας στην «OPAP Arena» με 1-0.

Έπειτα από μία μεγάλη μάχη που κρίθηκε στο… νήμα, η ομάδα μας ηττήθηκε 1-0 στην «OPAP Arena» από την ΑΕΚ, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο 94’ της αναμέτρησης με εκτέλεση πέναλτι του Άμραμπατ.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 5’, με τον Γκαρσία να πλασάρει τον Γιαννιώτη, αλλά σημάδεψε εκτός εστίας, αλλά η απάντηση από την ομάδα μας ήρθε άμεσα, καθώς στο 12’ από εκπληκτική σέντρα του Ρομπάιγ, ο Κιάρτανσον έκανε την προβολή, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει με τα πόδια. Στο 31’ ήταν η σειρά του Έρλινγκμαρκ να αστοχήσει, καθώς η μπάλα από την κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Η επόμενη καλή στιγμή του αγώνα δημιουργήθηκε στο 48’ με τον Γιαννιώτη να αποκρούει την μπάλα από το σουτ του Πινέδα, ωστόσο και πάλι η ομάδα μας ήταν αυτή που απείλησε με πιο άμεσο τρόπο την αντίπαλη εστία, με τον Ρομπάιγ να βρίσκει με παράλληλη πάσα τον Κιάρτανσον, αλλά το δύσκολο πλασέ του Ισλανδού έστειλε την μπάλα ξυστά από το δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη στο 60’.

Στη συνέχεια ο Γιαννιώτης κατάφερε να αρνηθεί το γκολ σε Ρότα (60’) και Μουκουντί (66’), αλλά το ίδιο έπραξε ο Αθανασιάδης στο 78’ στο σουτ του Κλωναρίδη από διαγώνια θέση, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Τελικά, σε πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος στις καθυστερήσεις, ο Άμραμπατ ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας (62′ Σουάρεθ), Μαυρομμάτης, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Μουνίθ (70′ Κούεν), Ρομπάιγ (79′ Ροτάριου), Κλωναρίδης (79′ Φριντζόνσον), Κιάρτανσον (70′ Τζαβίδας)