Την ήττα με 2-1 υπέστη η ομάδα μας στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 92’.

Αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας στον Βόλο, καθώς υπέστη την ήττα με 2-1 από την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους παίκτες του Κρις Κόλμαν ήρθε στο 28’, όταν από εκτέλεση κόρνερ, προκλήθηκε σύγχυση στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων, αλλά ο Ντε Μποκ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά, ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 56’, όταν ο Λούνα με μακρινό σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές θέλοντας να βρει την ισοφάριση και στο 71’, ο Κιάρτανσον από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ, έπειτα από πάσα του Αγκιμπού Καμαρά. Ωστόσο, η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει.

Στο 77’ ο Ρομπάιγ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντε Μποκ πήρε την κεφαλιά με τον Κλέιμαν να αποκρούει, ωστόσο στην επιστροφή ο Τζοβάρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85’ από σέντρα του Τζοβάρα και υπέροχο κοντρόλ του Τζοβάρα, η μπάλα γύρισε προς τη μικρή περιοχή, αλλά ο Κιάρτανσον δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ενώ πιο μεγάλη στιγμή δημιουργήθηκε στο 87’.

Έπειτα από κάθετη πάσα ακριβείας του Καμαρά, ο Ρομπάιγ πήρε την μπάλα, αλλά η πάσα του προς τον Κιάρτανσον ήταν πιο δυνατή και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Βόλος, που στο 90’+2’ με το σουτ του Γκάγκι διαμόρφωσε το 2-1.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον (67΄Οικονομίδης), Κούεν (58΄Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67΄Τζοβάρας), Τζαβίδας (67΄Κιάρτανσον)