Αρνητικό αποτέλεσμα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ήττα για την ομάδα μας στη Λαμία κόντρα στην Κηφισιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η νεοφώτιστη ομάδα επικράτησε 2-1 σε ένα ματς που ο Ατρόμητος έπαιζε με δέκα παίκτες από το 37’ λόγω αποβολής του Ντε Μποκ.

Στο 22’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας που κυριαρχούσε στο γήπεδο, όταν ο Φριντζόνσον γύρισε την μπάλα από τα δεξιά, αλλά ο Αντζιέλσκι δεν πρόλαβε να τη στείλει στα δίχτυα, ενώ στο 25’ η κεφαλιά του Πολωνού επιθετικού βρήκε στα σώματα και κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 32’ ήταν η σειρά του Ντιρκς να χάσει μια σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Κρίστινσον έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Βέλγου εξτρέμ. Στο 37’ ο Ντε Μποκ αποβλήθηκε λόγω μαρκαρίσματος στον Οζέγκοβιτς πριν μπει στην περιοχή και ο ίδιος παίκτης στο 38’ με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ.

Παρά την αριθμητική ανισορροπία, η ομάδα μας έχασε μεγάλες ευκαιρίες πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, αρχικά όταν στο 45’+2’ ο Έρλινγκμαρκ με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ και στο 45’+4’, ο Κρίστινσον από κοντά νίκησε τον Αντζιέλσκι και στη συνέχεια ο Καμαρά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 70’ η Κηφισιά έκανε το 2-0 χάρη στο εξαιρετικό σουτ του Παπασάββα έξω από την περιοχή. Παρά το αρνητικό σκορ για την ομάδα μας, οι παίκτες συνέχισαν να παλεύουν χάνοντας νέες ευκαιρίες όπως αυτή στο 78’ με τον Κεσχρίντα και τελικά στο 90’ ήρθε η μείωση του σκορ, όταν ο Κρίστινσον δεν μπόρεσε να μπλοκάρει το σουτ του Αθανασίου και ο Ασεβέδο στην επιστροφή μείωσε σε 2-1.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας είναι για την 4η αγωνιστική κόντρα στον Βόλο.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (65′ Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα (40′ Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (66′ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (72′ Βέργος).