Στο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό της ομάδας μας στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ήρθε η ομάδα μας κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη για το δεύτερο φιλικό της στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τη νέα σεζόν.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους παίκτες του Κρις Κόλμαν καταγράφηκε στο 10’ της αναμέτρησης, όταν ο Βέργος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δοκίμασε τον Παπαδόπουλο, που κατάφερε να απομακρύνει με τις γροθιές.

Το γκολ για την ομάδα μας δεν άργησε να έρθει και στο 34’ από σέντρα του Ρομπάιγ, ο Φριντζόνσον αρχικά έκανε το κοντρόλ και στη συνέχεια με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου ανοίγοντας το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε ο ρυθμός, καθώς και οι δύο ομάδες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, με τον Αστέρα, όμως, να βρίσκει τον δρόμο για την ισοφάριση στο 69’, όταν ο Σίτο με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό στις 2 Αυγούστου.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Τσιντώτας, Κεσχρίντα (82′ Πομόνης), Τσακμάκης (69′ Αθανασίου), Ασεβέδο, Ντε Μποκ (77′ Σταματούλας), Έρλινγκμαρκ (46′ Γιουμπιτάνα, 76′ Αμπαρτζίδης), Γκονθάλεθ (76′ Καραμάνης), Φριντζόνσον, Κούεν (76′ Τσαντίλας), Βέργος (82′ Μουντές), Ρομπάιγ (67′ Τριμμάτης)