2-2 στη Βέροια με την τοπική ομάδα

Τρία λεπτά στο φινάλε του ματς χρειάστηκαν για να χάσει ο Ατρόμητος μέσα από τα χέρια του τη νίκη στη Βέροια. Η ομάδα προηγείτο ως το 89’ με 2-0 έπειτα από εμφάνιση που δεν άφηνε περιθώρια για αμφισβήτηση, αφού ήταν ουσιαστικός και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, όμως στο τέλος του αγώνα η Βέροια κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2.

Ο Ατρόμητος έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Καραμάνου στο 13’ έπειτα από σέντρα του Λαζαρίδη. Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Φυτανίδης νικήθηκε από τον Λόπες που απέκρουσε σε κόρνερ, από το οποίο ακολούθησε η φάση του γκολ. Στο 31’ ο Γεωργέας με αυτογκόλ μετά από σέντρα του Γιαννούλη έκανε το 2-0 και η ομάδα μας έδωσε χώρους για να προσέξει περισσότερο την άμυνά της.

Ως το 88’ τίποτα δεν έδειχνε ότι θα άλλαζε κάτι στον αγώνα, αλλά τότε ο Καφές με κεφαλιά μείωσε. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μπαργκάν με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Καλί, Ορέστες, Γεωργέας (46 Μπεθέρα), Καλογέρης (59 Καλτσάς), Καφές, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Κόστλι, Ιωάννου (83 Μπελόν).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (91 Ταυλαρίδης), Επστάιν, Μπέλιτς (54 Δημούτσος), Σουμπίνιο (85 Καραγκούνης), Καραμάνος.