Ισόπαλη έμεινε η ομάδα μας στο Περιστέρι με 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον βαθμό της ισοπαλίας περιορίστηκε η ομάδα μας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μένοντας στο 1-1 με τους Ηπειρώτες.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν στο 36’ ο Τσιντώτας μπλόκαρε το σουτ του Παμλίδη από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ωστόσο, η απάντηση από την ομάδα μας ήρθε άμεσα, καθώς στο 40’ ο Βέργος νικήθηκε από την εξαιρετική επέμβαση του Κλέιμαν, έπειτα από την ασίστ του Ρομπάιγ στο ύψος της μικρής περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για τους παίκτες του Σάσα Ίλιτς που δημιουργούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ο Κούεν στο 50’ σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Καμαρά στο 54’.

Στο 59’ ο Κλέιμαν με εντυπωσιακή επέμβαση και πάλι αρνήθηκε το γκολ στον Καμαρά, ενώ στη συνέχεια της ίδιας φάσης, ο Ισραηλινός εκτοξεύθηκε για να αποκρούσει το απίθανο πλασέ του Ρομπάιγ. Η δικαίωση των προσπαθειών μας ήρθε στο 64’ με τον Ρομπάιγ αυτή τη φορά να πλασάρει εύστοχα τον Κλέιμαν από το λανθασμένο γύρισμα του Εραμούσπε.

Στο 81’ χάθηκε νέα μεγάλη ευκαιρία, αυτή τη φορά για το 2-0, αλλά ο Ασεβέδο από κοντά σημάδεψε τον Σόρια που ήταν πάνω στη γραμμή της εστίας και έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει τα δίχτυα.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στο 87’ με τον Εραμούσπε να διαμορφώνει το 1-1 με πέναλτι.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ (80’ Έρλινγκμαρκ), Κούεν (67’ Ντιρκς), Ρομπάιγ (88’ Γιουμπιτάνα), Βέργος, Καμαρά