Ολοκληρώθηκε η πορεία του Ατρόμητου στον φετινό θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς έμεινε στο 2-2 με τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα με 4-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά την ήττα (4-1) από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» το έργο της ομάδας μας στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν δεδομένα πολύ δύσκολο, ωστόσο από το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» τα συμπεράσματα για τον Κρις Κόλμαν ήταν θετικά, με την ομάδα μας να μένει στο 2-2.

Ο Ουαλός τεχνικός έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές και παράλληλα στην ενδεκάδα αγωνίστηκαν εννιά Έλληνες ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τρεις προέρχονται από τις Ακαδημίες, ενώ οι επτά ήταν από 25 ετών και κάτω.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8’, όταν ο Γιάννης Οικονομίδης με μια εκπληκτική μπαλιά βρήκε την κίνηση του Τζοβάρα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων και εκείνος με εξαιρετικό τελείωμα έγραψε το 1-0.

Στο 12’ και στο 15’ ο Γιαννιώτης πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις στα σουτ των Μασούρα και Κασάμι αντίστοιχα, αλλά τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 38’ με τον Σισέ από κοντά να μην έχει περιθώριο λάθους. Μάλιστα, στο 45’+1’ ο Μαρσέλο ανέτρεψε το σκορ για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το 1-2.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 51’, με πολύ δυνατό σουτ του Κωτσόπουλου μέσα από την περιοχή.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Πομόνης (71′ Κεσχρίντα), Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Αθανασίου (72′ Ντε Μποκ), Ροτάριου (46’ Ρομπάιγ), Οικονομίδης, Φριντζόνσον (72′ Έρλινμαργκ), Τζοβάρας, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας (78′ Κιάρτανσον).