Με ισοπαλία χωρίς γκολ (0-0) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2023 η ομάδα μας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) ήρθε η ομάδα μας στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το 2023.

Στο 26’ η ομάδα μας έχασε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, όταν ο Βαλένσια με υπέροχη σέντρα βρήκε τον Γιουμπιτάνα, αλλά η μπάλα από την κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ, δίπλα από την εστία του Πασχαλάκη.

Η μεγαλύτερη στιγμή για τους παίκτες του Σάσα Ίλιτς καταγράφηκε στο 53’, με τον Γιουμπιτάνα να ανακόπτεται αρχικά από τον Πασχαλάκη, αλλά ο Βέλγος επιμένοντας στη φάση γύρισε στον Βαλένσια που πλάσαρε με τη μία, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού με ενστικτώδη αντίδραση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 75’, με τον Ρέτσο να σημαδεύει επίσης το δοκάρι με κεφαλιά.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ιμερέκοφ, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ (68’ Φριντζόνσον), Κούεν (85’ Κιβρακίδης), Έρλινγκμαρκ, Γιουμπιτάνα (68’ Ρομπάιγ), Βαλένσια (76’ Βέργος)