Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με τη Λαμία εκτός έδρας με σκορ 3-3.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ομάδα μας από τη Λαμία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, καθώς έπειτα από συγκλονιστικό ματς ήρθε 3-3 κόντρα στην τοπική ομάδα.

Οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς μπήκαν πολύ καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 0-2, χάρη στα γκολ των Ασεβέδο (4’) και Έντερ (8’), με τον Ισπανό να σκοράρει για πρώτη φορά με το «Αστέρι», έπειτα από την ασίστ του Βαλένσια.

Ωστόσο, η αντίδραση δεν ήταν η κατάλληλη, καθώς οι γηπεδούχοι πάρα πολύ γρήγορα έφτασαν στην ισοφάριση, με τα τέρματα των Μαρτίνεθ (13’) και Σλίβκα (22’) και ενώ ανάμεσα σε αυτές τις δύο φάσεις, η ομάδα μας στάθηκε άτυχη, καθώς ο Βαλένσια σε εκτέλεση πέναλτι στο 20’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοσέλεφ.

Τελικά, η Λαμία έφτασε στην πλήρη ανατροπή του σκορ, όταν στο 55’ ο Σίντκλεϊ από πάσα του Σιμόν έκανε το 3-2. Παρά την ψυχρολουσία από την τροπή που είχε πάρει η αναμέτρηση, το «Αστέρι» βρήκε την ισοφάριση στο 65’ με το πέναλτι του Βέργου, που είχε ανατραπεί από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, παράβαση που καταλογίστηκε μέσω σχετικής υπόδειξης του VAR.

Η σύνθεση της ομάδας μας: 

Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ (83’ Έρλινγκμαρκ), Φριντζόνσον (46’ Ρομπάιγ), Βαλένσια, Βέργος (67’ Αντζιέλσκι), Καμαρά (90’+5’ Κούεν)