Με ισοπαλία (1-1) συνέχισε τις υποχρεώσεις της ομάδα μας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playouts.

Με τον βαθμό την ισοπαλίας έφυγε από το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς η ομάδα μας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playouts της Stoiximan Super League, καθώς έμεινε στο 1-1 κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό.

Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς ο δυνατός άνεμος δεν επέτρεψε ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο να διεξαχθεί κανονικός αγώνας ποδοσφαίρου, οι παίκτες του Κρις Κόλμαν κατάφεραν να προσαρμοστούν σχετικά γρήγορα στις απαιτήσεις και πόσω μάλλον κόντρα σε έναν αντίπαλο που παίζει σε κάθε ματς την επιβίωσή του στην κατηγορία.

Η πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή του παιχνιδιού καταγράφηκε στο 28’, όταν ο Μεχία έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του, ωστόσο ο διαιτητής Φωτιάς και ο Τσαγκαράκης στο VAR έκλεισαν τα μάτια στην καταφανέστατη παράβαση πέναλτι.

Στο 32’ ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς, με τον Γιαννιώτη, όμως, να αποδεικνύει σε ακόμα μία περίπτωση την εξαιρετική του κατάσταση, καθώς με εντυπωσιακή επέμβαση σταμάτησε το σουτ του Γιαννιώτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γερμέγεφ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη και τελικά στο 70’ ο Βινίσιους με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Ωστόσο, η ομάδα μας συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 77’ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαυρομμάτη, αλλά η ισοφάριση ήρθε στο 80’. Ο Ροτάριου έκανε υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, ο Ρομπάιγ έκανε την πρώτη κεφαλιά και ο Κιάρτανσον από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το τελικό σκορ.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομάτης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (76’ Κιάρτανσον), Έντερ, Φριντζόνσον (69’ Οικονομίδης), Κλωναρίδης (46’ Ροτάριου), Τζαβίδας (69’ Κωτσόπουλος), Ρομπάιγ (81’ Τζοβάρας)