Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ατρόμητος και Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε πάρει και κάτι παραπάνω από το παιχνίδι αν οι ευκαιρίες της ομάδας μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαν μετουσιωθεί σε γκολ.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Κόρμπος για τον Πανιώνιο στο 30’ με τον Κουλούρη να ισοφαρίζει άμεσα (35’) έπειτα από σέντρα του Γιαννούλη και κεφαλιά-ασίστ του Ρισβάνη μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου.

Μάλιστα η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε κάνει την ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο στο 37′ όταν σουτ του Κουλούρη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 45’ όταν με εξαιρετική ενέργεια ο Ουγκράι πέρασε πέντε παίκτες του αντιπάλου αλλά του σουτ του αποκρούστηκε από τον Κότνικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα και έχασε μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Κουλούρη να έχει δυο κλασσικές φάσεις.
Λίγο μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Κουλούρη στο 87’ ο Πανιώνιος βρήκε χώρο στην άμυνα της ομάδας μας και ο Μασούρας με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Το ματς δεν είχε τελειώσει όμως αφού ένα λεπτό πιο μετά χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Ρισβάνη να πετυχαίνει το δοκάρι έπειτα από σουτ μέσα στην περιοχή. Τελικά το 2-2 έγινε στην τελευταία φάση του αγώνα όταν ο Ούμπιδες εκτέλεσε εξαιρετικό φάουλ με τον Μπανανά να στέλνει την μπάλα εντός της εστίας της ομάδας του.

Με αυτή την ισοπαλία ο Ατρόμητος παρέμεινε αήττητος για 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα φτάνοντας τους 20 βαθμούς.

Εξαιρετική παρουσία στο Στάδιο Νέας Σμύρνης και από τους φιλάθλους της ομάδας μας που βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα μας για ένα ακόμα παιχνίδι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Κότνικ, Κόσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Οικονομίδης (64′ Μανθάτης), Κεϊτά, Κόρμπος (72′ Πίρις), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (77′ Τσιλούλης), Μασούρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μέγερι, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (87′ Ούμπιδες), Ουγκράι (78′ Κωτσόπουλος), Μούγιακιτς (69′ Βασιλακάκης), Μπρούνο, Κουλούρης