Ισόπαλη με σκορ 1-1 έμεινε η ομάδα μας στο Περιστέρι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts.

Παρά την ανωτερότητά του καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, ο Ατρόμητος στάθηκε άτυχος και έμεινε στο 1-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

H ομάδα μας άρχισε την αναμέτρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού στο 7’ έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, ασίστ του Κεσχρίντα και ιδανικό πλασέ του Αγκιμπού Καμαρά, άνοιξε το σκορ, επιβάλλοντας από την αρχή τον ρυθμό της.

Μάλιστα, στο 10’ χάθηκε ακόμα μία καλή στιγμή για το 2-0, αλλά ο Τσιντώτας κατάφερε να μπλοκάρει το σουτ του Ρομπάιγ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα και συγκεκριμένα στο 27’, ο Παμλίδης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Γιαννιώτη και έγραψε το 1-1. Αυτή η εξέλιξη αύξησε ακόμα περισσότερο την ένταση και στο 37’ και στο 40’ ήταν η σειρά του Κλωναρίδη να χάσει σπουδαία ευκαιρία για να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα μας.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Κρις Κόλμαν μετέφεραν όλη την πίεση στα καρέ του Τσιντώτα, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ στο 49’ είχε απάντηση στην εκτέλεση φάουλ του Κούεν όπως το ίδιο συνέβη και στο 56’, αλλά και στο 60’ στο σουτ του Κωτσόπουλου.

Οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες για την ομάδα μας ήρθαν στο 87’ και στο 92’ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Τσιντώτα και στις δύο περιπτώσεις.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούεν (81’ Φριντζόνσον), Καμαρά, Κλωναρίδης (74’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (73’ Κιάρτανσον)