Ισόπαλη με σκορ 1-1 έμεινε η ομάδα μας στο Περιστέρι κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Με γκολ του Αντζιέλσκι στο 90’+4’ της αναμέτρησης, η ομάδα μας έμεινε ισόπαλη εντός έδρας κόντρα στον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

H ομάδα μας άρχισε καλύτερα την αναμέτρηση και μόλις στο 8’ είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τον Αγκριμπού Καμαρά να σουτάρει έξω από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Χόβαν σε εξαιρετική επέμβαση.

Στο 22’ ορθά δεν μέτρησε γκολ του Πανσερραϊκού για χέρι μέσα στην περιοχή του Χατζηστραβού, ωστόσο, στο 40’ έγινε το 0-1, με το γκολ του μεσοεπιθετικού των φιλοξενούμενων. Στο 44’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με την ομάδα μας, με τον Βαλένσια να μην μπορεί να νικήσει τον Χόβαν σε παράλληλη μπαλιά του Ρομπάιγ και στο 45’+3’ ήταν η σειρά του Ντε Μποκ να χάσει ακόμα μία μεγάλη στιγμή.

Στο 53’ ο Τσιντώτας με εκπληκτική επέμβαση είπε «όχι» στον Άλεξιτς και τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 90’+4’.

Ο Ντιρκς στην επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του, με εξαιρετική ενέργεια και σέντρα ακριβείας, βρήκε τον Αντζιέλσκι που με κεφαλιά κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε (74’ Κούεν), Φριντζόνσον (46’ Αντζιέλσκι), Ρομπάιγ (74’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Καμαρά (87’ Ντιρκς)