Ισόπαλος με σκορ 1-1 ήρθε ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Super League.

Έπειτα από μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, η ομάδα μας έμεινε στο 1-1 στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που το «Αστέρι» θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στο σύνολο του Κρις Κόλμαν και μόλις στο 13’ χάθηκε η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Στρούγγης έκανε την προβολή, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ενώ στο 14’ από εξαιρετική κάθετη πάσα του Έντερ, ο Ρομπάιγ αστόχησε σε πλασέ απέναντι από τον Πασχαλάκη.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός άρχισε να ασκεί μεγάλη πίεση προς τα καρέ του Γιαννιώτη, με τον γκολκίπερ της ομάδας μας να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση στο 52’ στο πλασέ του Χάμες με το εξωτερικό, αλλά δεν μπορούσε να έχει απάντηση στο 54’. Ο Μπιέλ βρήκε την μπάλα μετατρέποντας την πάσα σε ασίστ στον Μπακαμπού και ο τελευταίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος κάθε άλλο παρά παράτησε το παιχνίδι και στο 60’ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία, με τον Χατζηισαΐα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με το κεφάλι από εκτέλεση πλαγίου του Φριντζόνσον, ενώ στην επιστροφή και από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Ντε Μποκ την έστειλε πάνω από την εστία. Η πίεση από τους παίκτες του Κόλμαν συνεχίστηκε και η προσπάθειά τους επιβραβεύθηκε στο 64’. Ο Ρομπάιγ με μαγική μπαλιά βρήκε τον Φριντζόνσον και εκείνος με λόμπα πάνω από τον Πασχαλάκη διαμόρφωσε το 1-1.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να πραγματοποιηθεί η ολική ανατροπή στο 81’, με τον Ντε Μποκ να βρίσκει με σέντρα τον Ροτάριου, αυτός με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Φριντζόνσον, αλλά η μπάλα από την προβολή του σε κενή εστία κατέληξε άουτ.

Τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση τον είχε ο Γιαννιώτης, που στο 90’+1’ είπε και πάλι «όχι» στον Χάμες στην ατομική ενέργεια του Κολομβιανού.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Ντε Μποκ. Έρλινγκμαρκ (76’ Οικονομίδης), Γκονθάλεθ, Φριντζόνσον (82’ Τζοβάρας), Ροτάριου, Ρομπάιγ (88’ Τζαβίδας), Κιάρτανσον (82’ Κωτσόπουλος)