Ο Ατρόμητος άξιζε ακόμα και τη νίκη.

Ο Ατρόμητος πήρε ισοπαλία με 1-1 στη Λειβαδιά κόντρα στον Παναθηναϊκό, έπειτα από μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στη μοναδική απειλητική προσπάθεια του Παναθηναϊκού, αφού στο 40’ ο διαιτητής είδε τράβηγμα του Γιαννούλη στον Φορναρόλι και καταλόγισε πέναλτι. Ο Τοτσέ ανέλαβε να το εκτελέσει κι έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Ατρόμητος έκανε σπουδαία εμφάνιση και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Οι Σουμπίνιο (50’), Λαζαρίδης και Κούτσι (διαδοχικά στο 62’) έριξαν προειδοποιητικές βολές και τελικά ο Ιγκλέσιας στο 76’ με δυνατό σουτ από κοντά ισοφάρισε. Είχε προηγηθεί η μαχητικότητα του Μπέλιτς που έκλεψε από τον Ζέκα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον συμπαίκτη του.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Πίντο, Μπουμσόνγκ (65 Βελάσκες), Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (80 Κουίνσι), Μαυρίας, Σισοκό, Φορναρόλι (58 Ζέκα), Τοτσέ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (72 Μπέλιτς), Μπρίτο, Σουμπίνιο (80 Καραμάνος), Επστάιν, Κούτσι (90 Γκαρσία).