Ο Ατρόμητος πήρε την πρώτη ευρωπαϊκή ισοπαλία της ιστορίας του.

Με θετικό πρόσημο, το πρώτο της ευρωπαϊκής του ιστορίας, τελείωσε το παιχνίδι με τη φημισμένη Νιούκαστλ ο Ατρόμητος. Η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο Περιστέρι κόντρα στην αγγλική ομάδα και πήρε την πρώτη ευρωπαϊκή ισοπαλία, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει κάποιο ακόμα τέρμα αν ήταν λίγο πιο τυχερή.
Στο 9 ο Κούτσι προσπάθησε να πλασάρει με τη μία έπειτα από τη σέντρα του Δημούτσου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 13 ο Ιγκλέσιας έριξε την προειδοποιητική βολή με ένα σουτ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Χάρπερ. Ο Γκόσλινγκ στο 17 δεν ανησύχησε καθόλου τον Ιτάντζ με το σουτ που επιχείρησε, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φυτανίδης πρόλαβε τον Σίσε πριν προλάβει να σουτάρει σε κενή εστία.
Στο 28 οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας που στάθηκαν στο πλευρό των παικτών του Ατρόμητου είχαν κάθε λόγο να γιορτάσουν, αφού ο Επστάιν δέχτηκε την υπέροχη πάσα του Μπέλιτς και με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Νιούκαστλ.
Στο 34 ο Ιτάνζ απέκρουσε τη μπάλα μετά το φάουλ του Ομπερτάν, ενώ ο Χάρπερ έκανε το ίδιο με το σουτ του Σκόνδρα τέσσερα λεπτά αργότερα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ωστόσο, ο Τέιλορ με απευθείας φάουλ ισοφάρισε.
Η μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να πάρει τη νίκη χάθηκε στο 79, όταν ο Γιαννούλης πλάγια μέσα από τη μεγάλη περιοχή δέχτηκε την πανέμορφη πάσα του Μπρίτο, αλλά έκανε κακό τελείωμα.
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης (85 Καραγκούνης), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο, Μπέλιτς (60 Σουμπίνιο), Επστάιν, Κούτσι (60 Καραμάνος).
Νιούκαστλ: Χάρπερ, Ταβερνιέρ, Τέιλορ, Γουίλιαμσον, Περτς, Μπικγιριμάνα, Ανίτα, Γκόσλινγκ (64 Αμαλφιτανό), Μαρβό (71 Γκουτιέρες), Ομπερτάν, Σισέ (77 Κάμπελ).