Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς της ομάδας στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ομάδα μας από την έδρα της Λαμίας, με το τελικό 1-1 να γράφει την ιστορία της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Το «Αστέρι» ήταν σαφώς ανώτερο στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού και μόλις στο 2’ έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ρομπάιγ, αλλά ο Σαράνοφ πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση, ωστόσο δεν υπήρχε απάντηση στο 8’.

Έπειτα από περίφημη αντεπίθεση που άνοιξε με δική του μπαλιά ο Έρλινγκμαρκ προς τον Ρομπάιγ, ο Κιάρτανσον βγήκε απέναντι από τον Σαράνοφ, που αρχικά έκανε την επέμβαση, αλλά ο Ροτάριου στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 34’ από κεφαλιά-πάσα του Κεσχρίντα, λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, αλλά ο Κορνέζος απομάκρυνε την τελευταία στιγμή και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό, χωρίς ο Γιαννιώτης να έχει ανησυχήσει.

Παρ’ όλα αυτά, η Λαμία στην πρώτη της στιγμή στο ματς από στατική φάση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όταν ο Μπεχαράνο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κορνέζος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αν κάποια ομάδα, όμως, μπορούσε να πάρει τη νίκη, αυτή ήταν ο Ατρόμητος όταν στο 70’ ο Φριντζόνσον έπιασε το πολύ δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Σαράνοφ, με το ισόπαλο αποτέλεσμα να μένει μέχρι το τέλος.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ (79′ Κωτσόπουλος), Φριντζόνσον (79′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (85′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (79′ Οικονομίδης), Ροτάριου.