Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, ο Ατρόμητος έδειξε ψυχή και πάθος κόντρα στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, έπειτα από ένα ματς για γερά νεύρα.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με όπλο την αυτοπεποίθησή τους λόγω των πέντε συνεχόμενων νικών που έτρεχαν στις τελευταίες αναμετρήσεις τους, άρχισαν να δημιουργούν καταστάσεις προς την εστία του Γιαννιώτη.

Στο 8’ ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε το σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία της ομάδας μας και τελικά στο 23’, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ, όταν από πάσα του Κωνσταντέλια, ο Ολιβέιρα πλάσαρε για να διαμορφώσει το 0-1. Μάλιστα, στο 34’ ο Σοάρες από νέα ενέργεια του Κωνσταντέλια σημάδεψε το δοκάρι.

Από το 35’ και μετά η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και οι παίκτες του Κρις Κόλμαν άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και ευκαιρίες, αρχικά στο 39’ με τον Φριντζόνσον να μην μπορεί για λίγο να έρθει σε επαφή με την μπάλα για να τη σπρώξει στα δίχτυα από σέντρα του Κεσχρίντα και στο 40’ ο Ισλανδός και πάλι από σέντρα του Ροτάριου, νικήθηκε από τον Κοτάρσκι στο σουτ που επιχείρησε.

Με ακόμα κλασική ευκαιρία για την ομάδα μας άρχισε το δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 53’ ο Ροτάριου νίκησε στην προσωπική του μονομαχία τον Κουλιεράκη, βρέθηκε σε θέση βολής κόντρα στον Κοτάρσκι, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Η ισοφάριση που άξιζε η ομάδα μας ήρθε τελικά στο 71’. Έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Λόρενς Ντε Μποκ, ο Κούεν που είχε μπει στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα, με μια εντυπωσιακή κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι, διαμορφώνοντας το τελικό όπως αποδείχθηκε 1-1.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Στρούγγης, Ντε Μποκ, Οικονομίδης (65’ Κούεν), Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (85′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (65’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (65’ Τζαβίδας)