Με ευδιαθεσία και χαμόγελα επέστρεφαν στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας μετά τη μεγάλη νίκη στο Καραϊσκάκη.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, αποθεραπείας και υδρομασάζ υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργου Πήδουλα ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν πάνω σε ασκήσεις τακτικής με μπάλα και φυσικής κατάστασης με τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση.

Για αύριο Τρίτη έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση (11.00).

*Ο Σπύρος Ρισβάνης μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, φωτογραφήθηκε και έδωσε αυτόγραφο στο μικρό Λευτέρη από το ΕΛΕΠΑΠ, αφού το μικρό παιδί επιθυμούσε ιδιαίτερα να δει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή. Ο Σπύρος αποδέχθηκε από την πρώτη στιγμή το αίτημα και ζήτησε μετά το τέλος του αγώνα να συναντηθεί με τον μικρό υποστηρικτή του.

*Στο πλαίσιο των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Ατρόμητου αγωνίστηκαν σε Ρέντη και Τρίπολη αντίστοιχα. Η ομάδα της Κ20 του Ατρόμητου γνώρισε την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού ενώ η Κ17 του Ατρόμητου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στην Τρίπολη με τον Αστέρα.