Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ανήμερα του φιλικού αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός θα ισχύσουν οι εξής ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα ανοίξει από τις 14.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα ενώ τα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7 θα λειτουργήσουν από τις 17.00 μέχρι και την έναρξη. Το εκδοτήριο της Θύρας 5 για τους φιλοξενούμενους θα λειτουργήσει από τις 16.00 μέχρι την έναρξη.

Η φιλική αναμέτρηση διοργανώνεται από την ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980» με σκοπό τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας μας που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του.

Για το λόγο αυτό γίνεται γνωστό πως δεν θα ισχύσουν στο φιλικό αγώνα οι κάρτες διαρκείας της περιόδου 2018-19 ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η αγορά των εισιτηρίων για τη Θύρα 7 και τη Θύρα 5 που θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορεί να γίνεται και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: https://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/