Λόγω της αλλαγής στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των αγώνων, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους που θα υποστηρίξουν την ομάδα στους εντός έδρας αγώνες, για το νέο κανονισμό.

Οι βαρύτατες ποινές και η ενδεχόμενη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από τη χρήση πυρσών και βεγγαλικών θα πρέπει να κάνει πιο προσεκτικούς τους φιλάθλους μας στις παραπάνω ενέργειες που μόνο κακό στην ομάδα θα προκαλέσουν.

Θέλουμε όλο τον κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου σε κάθε παιχνίδι της ομάδας με φωνή για 90 λεπτά και συνεχή υποστήριξη.

Συγκεκριμένα τι αναφέρει ο κανονισμός για τη χρήση πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων και καπνογόνων:

Η εισαγωγή ή το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:

α) Χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000) έως τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000).

β) Σε περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα, η ως άνω χρηματική ποινή διπλασιάζεται.

γ) Σε περίπτωση νέας υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τρίτος), η ως άνω χρηματική ποινή τριπλασιάζεται και επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) έως δύο (2) αγωνιστικές.

δ) Σε κάθε νέα περίπτωση υποτροπής και επανάληψης σε επόμενο αγώνα (τέταρτος, πέμπτος κτλ), οι επιβληθείσες ποινές του προηγούμενου αγώνα διπλασιάζονται.

ε) Η υποτροπή των αναφερομένων στην παρούσα παράγραφο νοείται πάντα εντός της ίδιας αγωνιστικής περιόδου.